Voor wie?

“De flexibiliteit van het systeem, het gebruikersgemak en de beveiliging van de medische gegevens hebben de doorslag gegeven bij onze keuze”. Wij werken nu enkele maanden met Dynamics Dossier en onze professionals zijn enthousiast over het gemak en de mogelijkheden . Aldus de directeur van arbodienst Excint, dhr. W. van der Horst.

Demo aanvragen

Voor wie?

Dynamics Dossier helpt de casemanager en de organisatie bij beheer en bewaken van het gehele re-integratie- en verzuimtraject. Dynamics Dossier geeft u daarbij alle noodzakelijke begeleiding en management informatie in de vorm van verzuimrapportages.

Demo aanvragen

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Dynamics Dossier, een oplossing voor u?

Dynamics Dossier richt zich primair op het ondersteunen van arbodienstverleners, bedrijfsartsen, re-integratie bedrijven en werkgevers bij het beheren van trajecten en dossiers rond verzuim en re-integratie.

Dynamics Dossier is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen. Het werkt naadloos samen met andere Microsoft producten.

Arbodiensten

Dynamics Dossier is een complete oplossing voor de ondersteuning, beheer en bewaken van het gehele verzuim- en reïntegratie traject. U wilt een flexibel en veelzijdig pakket voor dossierbeheer, het vastleggen en plannen van afspraken en het begeleiden van uw professionals. Dynamics Dossier is volledig geïntegreerd met uw basis bedrijfsprocessen zoals inkoop, verkoop en boekhouding.

Werkgevers

Veel ondernemers kiezen voor een “Eigen Regie-model”. Zij begeleiden en managen zelf het verzuim en maken alleen gebruik van een bedrijfsarts of andere deskundige bij specifieke vragen. Dynamics Dossier helpt de casemanager en de leidinggevende bij beheer en bewaken van het gehele reïntegratie- en verzuimtraject en het opstellen van verzuimrapportages.

Bedrijfsartsen

Met Dynamics Dossier kunt u op eenvoudige wijze medische dossiers beheren en rapportages voor de klant maken. De integratie met de boekhouding vergemakkelijkt ook de facturatie en het financiële beheer.

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01