Op welke manier worden uw dossiergegevens beschermd?

De beschikbaarheid van de dossiergegevens is afhankelijk van gebruiker die inlogt. Per gebruiker wordt de beschikbaarheid ingesteld. Medische gegevens zijn alleen toegankelijk voor bedrijfsartsen met als extra beveiliging dat medische gegevens alleen opvraagbaar zijn vanaf een vooraf aangemeld netwerk. Overige dossiergegevens zijn alleen voor derden beschikbaar als medewerker hiervoor toestemming heeft gegeven.

Demo aanvragen

Op welke manier worden uw dossiergegevens beschermd?

In de verzuimapplicatie wordt alle medische informatie, ingevoerd door bedrijfsartsen, versleuteld en gemarkeerd als medisch geheim: niet toegankelijk voor anderen. Per dossier wordt vastgelegd of medewerker/patiënt toestemming heeft gegeven voor het beschikbaar stellen van het dossier aan derden.

Demo aanvragen

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Opslag van Gegevens

Bij opslag in de cloud maken we gebruik van Azure datacenters die voldoen aan de belangrijkste industrienormen voor beveiliging en betrouwbaarheid, zoals ISO/IEC 27001:2005. Ze worden beheerd en bewaakt door Microsoft-personeel dat een jarenlange ervaring heeft met het 24 uur per dag, zeven dagen per week leveren van de grootste online services ter wereld.Naast het beveiligingsbeleid voor datacenters, netwerken en personeel gelden er voor Azure diverse beveiligingsregels op de toepassings- en platformniveaus voor een nog uitgebreidere beveiliging voor ontwikkelaars van toepassingen en servicebeheerders. Voordeel van installatie in de cloud: beveiliging van de infrastructuur in handen van de cloud provider (Microsoft).

Datatransport

Data wordt versleuteld met een RSA 2048 key. VPN in combinatie met RDS.

Optioneel netwerkfiltering: toegang alleen vanaf vooraf aangemelde netwerken

Dynamics NAV biedt de volgende authenticatiemogelijkheden:Windows authenticatie en Windows Azure Access Control Service (ACS) authenticatie. Dubbele authenticatie wordt gerealiseerd met RSA Secure-ID
Binnen de applicatie kunt u de rechten tot toegang van delen van de applicatie aanpassen: Rolcentrum: alleen toegang tot schermen toegewezen aan de rol. Rollen en rechten: per object (tabel, scherm e.a.) zijn lees, schrijf, wijzig en uitvoeringenrechten instelbaar.Medische gegevens worden separaat gemarkeerd.Leidinggevenden: beveiliging/filtering instelbaar voor 3 niveau’s: eigen medewerker, medewerkers van onderliggende leidinggevende en alle medewerkersGegevens-, velden- en functiebeveiliging wordt gerealiseerd met NAV Easy Security

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01