Veiligheid

Dynamics Dossier stelt hoge eisen op het gebied van veiligheid. Veiligheid behelst daarbij alles wat te maken heeft met beveiligde toegang, beschermde patiëntgegevens, identificatie en toegangsmanagement, end-point management, loggen van gegevens en veilige database-opslag en -recovery.

Demo aanvragen

Veiligheid

Bij opslag in de cloud maken we gebruik van Azure datacenters die voldoen aan de belangrijkste industrienormen voor beveiliging en betrouwbaarheid, zoals ISO/IEC 27001:2005. Ze worden beheerd en bewaakt door Microsoft-personeel dat een jarenlange ervaring heeft met het 24 uur per dag, zeven dagen per week leveren van de grootste online services ter wereld.

Demo aanvragen

Veiligheid

Binnen de applicatie kunt u de rechten tot toegang van onderdelen van de applicatie per gebruiker aanpassen. Per object (tabel, scherm e.a.) zijn lees, schrijf, wijzig en uitvoeringenrechten instelbaar.

Vraag demo aan

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Bescherming van Dossiergegevens

De dossiergegevens worden beveiligd door het toegangsbeheer, versleuteling van gegevens en een optimale technische infrastructuur.

Azure cloudserver

Bij opslag in de cloud maken we gebruik van Azure datacenters die voldoen aan de belangrijkste industrienormen voor beveiliging en betrouwbaarheid, zoals ISO/IEC 27001:2005.

Authenticatie

Dynamics NAV biedt verschillende authenticatiemogelijkheden. Dubbele authenticatie wordt gerealiseerd met RSA Secure-ID.

NAV Easy Security

Easy Security for Microsoft Dynamics NAV is a solution maakt het gemakkelijk de toegangsrechten in te stellen voor verschillende gebruikers voor onderdelen van de applicatie.

In de verzuimapplicatie wordt alle medische informatie, ingevoerd door bedrijfsartsen, automatisch gemarkeerd als medisch geheim: niet toegankelijk voor anderen. Medische gegevens worden daarnaast direct bij de invoer door de applicatie versleuteld. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor bedrijfsartsen met als extra beveiliging dat medische gegevens online alleen opvraagbaar zijn vanaf een vooraf aangemeld netwerk.

Dynamics Dossier in de cloud wordt benaderd met een encrypted dataverbinding (ssl/tls-certificaat). SQL-injections zijn onmogelijk omdat er niet rechtstreeks op de SQL-database wordt gewerkt. Medische gegevens worden daarnaast direct bij de invoer door de applicatie versleuteld.

De beschikbaarheid van de dossiergegevens is afhankelijk van gebruiker die inlogt. Per gebruiker wordt de beschikbaarheid ingesteld. Niet medische dossiergegevens zijn alleen voor derden beschikbaar als medewerker hiervoor toestemming heeft gegeven.

Diverse certificaten m.b.t. de technische infrastructuur van Dynamics Dossier Online garanderen veiligheid, hoge beschikbaarheid en een hoog serviceniveau: ISAE 3402 en SSAE 16 certificering, SysTrust-certificering, BS 7799/ISO 27001 gecertificeerd datacenter, SAS70 Type II certificate.

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01