Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Koppeling met AudioConsole van Oscilla®

Dynamics Dossier voegt in de maartrelease functionaliteit toe om te koppelen met de AudioConsole van Oscilla. Met deze koppeling zijn bedrijfsartsen in staat om vanuit het patiëntdossier direct de AudioConsole te starten met patiëntgegevens uit Dynamics Dossier. Na het verrichten van de meting worden de resultaatgegevens in Dynamics Dossier opgeslagen en kunnen later direct vanuit het dossier opgevraagd worden.

 

Medisch geheim
De meetresultaten worden in het dossier opgeslagen en gemarkeerd als medisch geheim. De resultaten zijn daardoor alleen te raadplegen door bedrijfsartsen.

Efficiënter werken
Met de koppeling kunnen bedrijfsartsen een stuk efficiënter werken. De dubbele administratie van patiëntgegevens in Dynamics Dossier en in de programmatuur van AudioConsole is niet meer nodig. Meetresultaten kunnen direct vanuit het dossier opgevraagd worden zonder dat in de AudioConsole database gezocht hoeft te worden.

Oscilla® AudioConsole
Oscilla® AudioConsole is a software program designed for Oscilla® audiometers and tympanometers. AudioConsole comes included with the PC-based USB audiometers USB-100 og USB-300-xxx and may be bought as an optional extra for Oscilla® SM audiometers and TSM tympanometers.

Meer informatie: www.mediost-online.com / www.inmedico.com

Dynamics Dossier
Dynamics Dossier levert complete bedrijfssoftware voor arbodienstverleners. In de dossieradministratie worden o.a. verzuim-, re-integratie- en keuringsdossiers efficiënt beheerd. De krachtige workflow-functionaliteit biedt controle over taken, afspraken en documenten. Dynamics Dossier wordt standaard geleverd met een complete financiële administratie, UWV-formulieren, poortwachter-workflow en tijdregistratie. En een oplossing die naadloos samenwerkt met andere producten van Microsoft zoals Outlook (agenda/planning en e-mail), Word en Excel.

Dynamics Dossier is een betaalbare, veilige en complete oplossing. Beschikbaar in de Cloud (Private Cloud) of in eigen beheer.

Voor het Microsoft Dynamics – platform zijn diverse (gratis) add-ons beschikbaar zoals JetExpress (rapportages – koppeling met Excel) en Zetadocs Express (koppeling met SharePoint t.b.v. bijvoorbeeld een digitaal archief).

Voor veer informatie bel: 030 – 8201333 of kijk op www.dynamicsdossier.eu / www.arbo-software.nl

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01