Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Excint arbo kiest voor Dynamics Dossier

Excint arbo heeft gekozen voor Dynamics Dossier als oplossing voor de bedrijfsautomatisering.
 
 
“De flexibiliteit van het systeem, het gebruikersgemak en de beveiliging van de medische gegevens hebben de doorslag gegeven bij onze keuze”. Aldus de directeur van Excint, dhr. W. van der Horst.

“We werken nu enkele maanden met Dynamics Dossier en onze bedrijfsartsen zijn enthousiast over het gemak en de mogelijkheden!”

Excint
Excint is een netwerkorganisatie van zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen en het Arbo Coördinatie Centrum. Dit alles vanuit één loket, waarbij de klant altijd vrij is om delen van de dienstverlening anders te organiseren. Excint werkt volgens het principe van de ‘adviseur-aan-huis’. De adviseur is de bedrijfsarts (eventueel ondersteund door een verzuimconsulent) die voor één of meer dagdelen bij u in de organisatie komt werken. Achter de adviseur staat een netwerk van ervaren professionals die antwoord kunnen geven op al uw vragen over verzuim, re-integratie en arbeidsomstandigheden. Dit netwerk bestaat uit verzuimconsulenten, gecertificeerde arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, ergonomen en A&O deskundigen. En dat voor een uiterst betaalbare prijs!

Dynamics Dossier
Dynamics Dossier B.V. levert complete bedrijfssoftware voor arbodienstverleners. In de dossieradministratie worden o.a. verzuim-, re-integratie- en keuringsdossiers efficiënt beheerd. De krachtige workflow-functionaliteit biedt controle over taken, afspraken en documenten. Dynamics Dossier wordt standaard geleverd met een complete financiële administratie, UWV-formulieren, poortwachter-workflow en tijdregistratie. En een oplossing die naadloos samenwerkt met andere producten van Microsoft zoals Outlook (agenda/planning en e-mail), Word en Excel.

Dynamics Dossier is een betaalbare, veilige en complete oplossing. Beschikbaar in de Cloud (Private Cloud) of in eigen beheer.

Voor het Microsoft Dynamics – platform zijn diverse (gratis) add-ons beschikbaar zoals JetExpress (rapportages – koppeling met Excel) en Zetadocs Express (koppeling met SharePoint t.b.v. bijvoorbeeld een digitaal archief).

Voor veer informatie bel: 030 – 8201333 of kijk op www.dynamicsdossier.eu / www.arbo-software.nl

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01