Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Dynamics productstrategie en roadmap

Dynamics productstrategie en roadmap

Microsoft Dynamics NAV is een uitgebreide business-oplossing van Microsoft speciaal ontworpen om in de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven te voorzien. Het biedt uitgebreide financiële en managementmogelijkheden die snel te implementeren en eenvoudig te gebruiken zijn. Klanten kunnen de oplossing implementeren op een eigen systeem of in de cloud, en kunnen de oplossing benaderen via rol-gebaseerde clients op het bureaublad, in een browser, of met native mobiele apps. Het product wordt ondersteund, aangepast en uitgebreid door een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, en met meer dan 3.500 Microsoft Certified Partnerbedrijven.
Microsoft Dynamics NAV voor het eerst gelanceerd in Denemarken in 1987 onder de naam Navigator. Het was het eerste product in zijn soort op het Windows-platform en is ontworpen om snel te installeren en gemakkelijk aan te passen. Later, onder de naam Navision, is het product internationaal gelanceerd met ondersteuning voor meerdere talen, valuta’s en lokale belastingeisen.

Microsoft heeft Navision Software overgenomen in mei 2002. Sindsdien is Microsoft zwaar blijven investeren in de verdere ontwikkeling van het product, met inbegrip van uitgebreide functionaliteit, opgewaardeerde architectuur, mobiele apps, geschikt maken voor de cloud, en te zorgen voor een vertrouwde, gemakkelijk te gebruiken interface die lijkt op de Microsoft Office. In de afgelopen vier jaar heeft het product jaarlijkse releases met nieuwe en uitgebreide functionaliteit gehad, met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV 2015, gelanceerd wereldwijd in oktober 2014.

Ontwikkeling Dynamics NAV
Ontwikkeling Dynamics NAV

 

Dynamics NAV 2015

Dynamics NAV 2015 is gelanceerd in oktober 2014 en biedt tal van nieuwe mogelijkheden voor kleine en middelgrote organisaties om hun bedrijf te laten groeien in een mobiele en cloud georiënteerde wereld. Verbeteringen zijn onder andere:


Tablet en touch-geoptimaliseerde gebruikerservaring waarmee MKB-klanten toegang tot hun bedrijfsgegevens en processen hebben, ongeacht de locatie of welk apparaat ze kiezen om te gebruiken. Met deze nieuwe release van Microsoft Dynamics NAV zijn er nu tablet apps beschikbaar in de Windows, Apple en Google app stores.

 

Tablet apps beschikbaar in de Windows, Apple en Google app stores
Tablet apps beschikbaar in de Windows, Apple en Google app stores

 

Het ontwerpen en ontwikkelen van facturen en documenten is sterk vereenvoudigd door de nieuwe interoperabiliteit met Microsoft Word. Kerngebruikers kunnen nu op maat, factuursjablonen maken in Microsoft Word zonder inhuur van technisch consultancy. Hieronder is een voorbeeld van dezelfde factuur met verschillende ontwerpen die in Word zijn gemaakt.

 

Facturen en rapportages in Word
Facturen en rapportages in Word

Extra optimalisatie voor gebruik in de cloud op Windows Azure en daarmee om kosten te verlagen en de flexibiliteit te vergroten.

Verregaande interoperabiliteit met Office 365 draagt bij een hogere productiviteit van werknemers. De verbeteringen omvatten single sign-on en gecombineerde weergaven van zakelijke gegevens, documenten en management informatie.

Microsoft Dynamics NAV 2015 biedt ook verbeterde upgrade tools waarmee partners efficiënt uw data kunnen migreren naar de huidige versie van Microsoft Dynamics NAV.

Volgende release van Dynamics NAV 2015

De volgende versie van Microsoft Dynamics NAV, met de codenaam “Corfu”, staat gepland voor de tweede helft van 2015. Microsoft Dynamics NAV “Corfu” zal voortbouwen op de mogelijkheden die geïntroduceerd zijn in Microsoft Dynamics NAV 2015 en zal ook op verschillende gebieden toegevoegde waarde leveren.

 

Volgende release Microsoft Dynamics NAV
Volgende release Microsoft Dynamics NAV

Verbeterde workflow-mogelijkheden
Versnel bedrijfsprocessen in verschillende rollen door het gebruik van berichtgeving, visualisaties en meer.
Eindgebruikers zijn in staat om workflows te configureren zonder dat daar technische consultans voor ingezet hoeven te worden.

Document management en Optical Character Recognition
Helpt om de, op papier gebaseerde processen, effectiever te beheren en te vereenvoudigen door middel van nieuwe
mogelijkheden rond het scannen en importeren van documenten.
Verbeterde mogelijkheden voor documentbeheer en koppelingen met OCR service providers.

EServices integratie
Uitgebreide mogelijkheden om klanten en partners te helpen Microsoft Dynamics NAV eenvoudig te integreren met andere cloud-gebaseerde diensten.

Gestroomlijnde gebruikerservaring in verschillende clients en mobiele apparaten
Verbeterde gebruikerservaring op alle apparaten, schermen en clients om de productiviteit van de eindgebruiker te verbeteren. Aandachtsgebieden zijn onder andere de veelgebruikte handelingen in de desktop client en de touch-bediening op tablets.

Bron: Microsoft

Dynamics Dossier
Dynamics Dossier B.V. levert complete bedrijfssoftware voor arbodienstverleners gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. In de dossieradministratie worden o.a. verzuim-, re-integratie- en keuringsdossiers efficiënt beheerd. De krachtige workflow-functionaliteit biedt controle over taken, afspraken en documenten. Dynamics Dossier wordt standaard geleverd met een complete financiële administratie, UWV-formulieren, poortwachter-workflow, tijdregistratie en Office 365. Voor het Microsoft Dynamics – platform zijn diverse (gratis) add-ons beschikbaar zoals JetExpress (rapportages – koppeling met Excel) en Zetadocs Express (koppeling met SharePoint t.b.v. bijvoorbeeld een digitaal archief).

Dynamics Dossier is een betaalbare, veilige en complete oplossing. Te installeren op uw eigen server (in huis of in een private cloud) of beschikbaar als service vanaf de Dynamics Dossier cloud server (private tenant). Toegankelijk via browser, desktop-app, tablet en de smartphone. Speciaal voor arbodienstverleners, bedrijfsartsen, leidinggevenden en medewerkers (persoonlijk gezondheidsdossier).

Voor veer informatie bel: 030 – 8201333 of kijk op www.dynamicsdossier.nl / www.arbo-software.nl

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01