Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Dynamics NAV 2017: nog meer integratie

Dynamics NAV 2017: nog meer integratie

De nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV is een verrassende versie met veel nieuwe functies. Een overzicht.

In Office 365 experience
Blijf in contact met alle onderdelen van uw bedrijf. Microsoft Dynamics NAV is rechtstreeks gekoppeld aan Office 365, wat betekent dat u gemakkelijk bekijken, analyseren en gegevens delen met relevante collega’s in uw organisatie. U kunt moeiteloos navigeren tussen uw Microsoft Dynamics NAV-gegevens en uw Office tools – bijvoorbeeld Microsoft Outlook, Microsoft Bookings, of Microsoft Excel.

office_365_dynamics_nav

 

Integratie met Microsoft Bookings, een nieuwe Office 365 service voor online afspraken
Het plannen van afspraken voor de bedrijfsarts of keuringsarts neemt veel tijd in beslag. Het verzenden van e-mails heen en weer, het bellen en het versturen van reminders houdt u af van belangrijke werkzaamheden. Om ervoor te dat u afspraken eenvoudiger en efficiënter kunt plannen introduceert Microsoft een nieuwe Office 365 service genaamd Microsoft Bookings. Met Microsoft Bookings kunnen patiënten zelf online afspraken maken die direct in Dynamics Dossier en Microsoft Outlook zichtbaar zijn.

 

OB_Section2_701x500

Meer info over Microsoft Bookings

Integratie met Power BI
Met de krachtige integratie met Power BI worden grafieken en rapporten beschikbaar gesteld in Dynamics Dossier. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn, omdat u de bestaande Power BI beveiliging volledig wordt benut.

power_bi_integration_nav_2017
Integratie met Power BI

Gebruikerservaring
Microsoft heeft aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd op gebied van de eenvoud, productiviteit en prestaties, Microsoft Dynamics NAV 2017 verbetert uw ervaring nog verder. U kunt meer in uw browser-gebaseerde interface te bereiken. Zo schakelt u tussen verschillende views om gegevens te raadplegen inclusief fotominiaturen in verschillende maten en het gebruik wizards om nieuwe concepten te leren of het invoeren van gegevens te vereenvoudigen. In de Web Client, kunt u ook shortcuts te gebruiken, gebruikt u Escape om direct een pagina af te sluiten of F5 om het scherm in uw browser te verversen met nieuwste gegevens, zonder volledig de pagina te herladen.

Dynamics Dossier
Dynamics Dossier B.V. levert complete bedrijfssoftware voor arbodienstverleners gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. In de dossieradministratie worden o.a. verzuim-, re-integratie- en keuringsdossiers efficiënt beheerd. De krachtige workflow-functionaliteit biedt controle over taken, afspraken en documenten. Dynamics Dossier wordt standaard geleverd met een complete financiële administratie, UWV-formulieren, poortwachter-workflow, tijdregistratie en Office 365.

Dynamics Dossier is een betaalbare, veilige en complete oplossing. Te installeren op uw eigen server of beschikbaar als service uit de cloud. Toegankelijk via browser, desktop-app, tablet en de smartphone. Speciaal voor arbodienstverleners, bedrijfsartsen, leidinggevenden en medewerkers (persoonlijk gezondheidsdossier).

Voor veer informatie bel: 030 – 8201333 of kijk op www.dynamicsdossier.nl / www.arbo-software.nl

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01