Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Dynamics Dossier bereikt de eerste mijlpaal van de “Certified for Microsoft Dynamics” accreditatie

Dynamics Dossier bereikt de eerste mijlpaal van de “Certified for Microsoft Dynamics” accreditatie

 

Dynamics Dossier B.V. kondigde vandaag aan dat haar brancheoplossing voor de arbodienstverlening de Microsoft Dynamics Software Solution Test heeft doorstaan. Dit is een belangrijke vereiste voor de Certified for Microsoft Dynamics®-status.

Certified for Microsoft Dynamics is Microsoft Corp.’s hoogste standaard voor, door partners, ontwikkelde software. Deze certificering is een belangrijke stap in het verhogen van de standaard voor branchespecifieke zakelijke toepassingen. Oplossingen met een succesvolle softwaretest hebben de ontwikkelkwaliteit en compatibiliteit met Microsoft Dynamics aangetoond. VeriTest, een dienst van Lionbridge, heeft onafhankelijke en strenge tests uitgevoerd op de integratie van de oplossing met Microsoft Dynamics. Dynamics Dossier B.V. heeft ook de Microsoft Certified Partner-aanduiding verdiend met de ISV Competency.

Door te eisen dat de software-oplossing voldoet aan onze hoogste normen, verzekert Microsoft klanten dat deze gecertificeerde oplossing werkt met hun investeringen in Microsoft Dynamics. Microsoft feliciteert Dynamics Dossier B.V. met de testresultaten en wenst succes in het behalen van de Certified for Microsoft Dynamics certificering.

Dynamics Dossier is een betaalbare, veilige en complete oplossing. Te installeren op een eigen server  of beschikbaar als private cloud service. Toegankelijk via browser, desktop-app, tablet en de smartphone. Speciaal voor arbodienstverleners, bedrijfsartsen, werkgevers en medewerkers.

 

Dynamics Dossier Universal App

Dynamics Dossier B.V. biedt implementatie, training en consultancy voor het MKB. Dynamics Dossier B.V. is gespecialiseerd in Dynamics NAV en Office 365 waarmee toonaangevende organisaties in de sectoren arbodienstverlening en overheid werken.

“Dynamics Dossier B.V. heeft zich gecommitteerd om een veilige en kwalitatief hoogstaande branche-oplossing voor arbodienstverleners te ontwikkelen. Het behalen van de Software Solution Test for Microsoft Dynamics is een weerspiegeling van dat commitment.” zei Hennie Bink, Directeur Dynamics Dossier B.V.

Over Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics bestaat uit een pakket laagdrempelige en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, aangepast aan uw markt en bedrijfsomvang. Microsoft Dynamics is erop gericht bedrijven te laten groeien en de klanttevredenheid te verhogen. Microsoft Dynamics biedt daarvoor een complete serie oplossingen die waardevolle bedrijfsinzichten bieden.

Over Dynamics Dossier B.V.

Dynamics Dossier B.V. levert complete bedrijfsoplossing voor arbodienstverleners gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. In de dossieradministratie worden o.a. verzuim-, re-integratie- en keuringsdossiers efficiënt beheerd. De krachtige workflow-functionaliteit biedt controle over taken, afspraken en documenten. Dynamics Dossier wordt standaard geleverd met een complete financiële administratie, UWV-formulieren, poortwachter-workflow, tijdregistratie en Office 365. Voor meer informatie, bezoek www.dynamicsdossier.nl.

Over Lionbridge

Lionbridge Technologies, Inc. (NASDAQ: LIOX) is een leverancier van globaliserings- en offshoringdiensten, inclusief VeriTest softwaretesten. Vanuit het hoofdkantoor in de VS, Waltham, Mass., stuurt Lionbridge de solutions centers in 26 landen aan en levert diensten onder de namen Lionbridge en VeriTest. Voor meer informatie, bezoek www.lionbridge.com.

 

# # #

De namen van de bedrijven en producten die hierin worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn.

Download persbericht

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01