Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! +31 (030) 820 1333

Certificaten Digipoort

Certificaten Digipoort

In de komende weken worden allerlei PKI-certificaten vervangen op de Digipoort Procesinfrastructuur.

 

Digipoort is een ICT-centrale waar berichtenverkeer voor de overheid afgehandeld wordt (o.a. financiele aangiftes naar de belastingdienst en ziek- en betermeldingen naar het UWV). Tegelijkertijd wordt het minimale niveau van beveiliging van de verbinding (op basis van TLS) opgewaardeerd naar TLS 1.2.
Maakt u gebruikt van de berichtenuitwisseling via Digipoort en heeft u een On-Premise systeem dan zijn de volgende aanpassingen noodzakelijk.

  • Uw huidige certificaten moeten vervangen worden;
  • Uw software moet aangepast te worden;
  • Uw instellingen moeten aangepast worden.

Maakt u gebruik van een oudere On-Premise Dynamics NAV-versie (classic-client) dan zal ook uw systeem geüpgraded moeten worden.
Maakt u gebruik van de Dynamics Dossier systemen (SAAS) dan hoeft u niets te doen; de wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.
Voor meer informatie zie ook: https://www.logius.nl/ondersteuning/onderhoud/vervanging-certificaten/

Wat is digipoort?

Dynamics Dossier
Dynamics Dossier B.V. levert complete bedrijfssoftware voor arbodienstverleners gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. In de dossieradministratie worden o.a. verzuim-, re-integratie- en keuringsdossiers efficiënt beheerd. De krachtige workflow-functionaliteit biedt controle over taken, afspraken en documenten. Dynamics Dossier wordt standaard geleverd met een complete financiële administratie, UWV-formulieren, poortwachter-workflow, tijdregistratie en Office 365.

Dynamics Dossier is een betaalbare, veilige en complete oplossing. Te installeren op uw eigen server of beschikbaar als service uit de cloud. Toegankelijk via browser, desktop-app, tablet en de smartphone. Speciaal voor arbodienstverleners, bedrijfsartsen, leidinggevenden en medewerkers (persoonlijk gezondheidsdossier).

Voor veer informatie bel: 030 – 8201333 of kijk op www.dynamicsdossier.nl / www.arbo-software.nl

Dynamics Dossier

Services

Bezoekadressen

Marelaan 1 3454 GA Utrecht - De Meern

François HaverSchmidtwei 2 8914 BC Leeuwarden

Tel. +31 (0)30 820 1333

Fax. +31 (0)30 820 1334

Postadres

Postbus 1261 3430 BG Nieuwegein

KvK 58772200

BTW NL853174866B01